Rólunk

A Link2Trials.com egy önkénteseket tömörítő online platform, a Link2Trials része.

Időnként nagy nehézséget jelent a kutatóknak, hogy megfelelő önkénteseket találjanak, legyen szó egészséges önkéntesekről vagy páciensekről. Ez késleltetheti a kutatást és az új gyógyszerek kifejlesztését. Ugyanígy késlekedhet a modern, egészségügyi hatással rendelkező élelmiszertermékek kifejlesztése is.

A Link2Trials azért jött létre, hogy egyszerű, egyedi módon teremtse meg a kapcsolatot az önkéntesek és a kutató szakemberek között. Mindez független módon történik. A Link2Trials közvetítő szerepet játszik azok között, akik orvosi kutatásban szeretnének részt venni, és azok között, akik önkénteseket keresnek. Éppen ezért egyetlen weboldalon nagy számú orvosi vizsgálattal kapcsolatos hirdetést tömörítünk, így mind az önkénteseknek, mind a kutatóknak rövidebb időt kell tölteniük azzal, hogy megfelelő vizsgálatot vagy önkéntest találjanak.

A vizsgálatok és klinikai kutatások toborzó folyamatának alapos áttanulmányozását követően a Link2Trials egy egyedi toborzási módszert dolgozott ki.

 

Ön egészséges önkéntes vagy páciens, aki vizsgálatban szeretne részt venni? Bővebb információkért kattintson ide.

Ön klinikai kutató, orvoskutató vagy más, gyógyszergyártó vagy kutatóvállalatnál (CRO vagy 1. fázisú klinika) dolgozó szakember?  Bővebb információkért kattintson ide.